Talaash: The Hunt Begins… (2003)

Babu három alvilági donnak dolgozik, majd az egyik gengszternek börtönbe kell mennie, ezért Babu vele megy, hogy megvédje őt. Ahogy lejár a büntetés, hazamegy a családjához és akkor látja, hogy a felesége Purnima (Raakhee), fia Arjun, és a lánya Pooja milyen nagy nyomorban élnek. Amikor Babu kérdőre vonja a főnökeit, a családja előtt fejezik le, a lányát pedig elrabolják. A történtek miatt Purminának elborul az elméje, egy elmegyógyintézetbe zárják. Arjun (Akshay Kumar) amikor felnő erős, igazságos fiatalember lesz belőle. Purmina nagyon beteg, állapota egyre súlyosbodik és csak az tudná megmenteni, ha újra láthatná az elrabolt lányát. Arjun úgy dönt, hogy újra egyesíti a családot, ezért mindenképpen meg kell találnia Pooját. Küldetése elején találkozik az elbűvölő Tinával (Kareena Kapoor) aki segítséget nyújt neki, azonban Tina Dél-Afrikába megy az apjával, aki nem más, mint Arjun esküdt ellensége Rajoo Singh (Raj Babbar). Arjun számára most a legfontosabb, hogy a húga nyomára bukkanjon, de előbb Tinát kell megtalálnia, ezért neki is Afrikába kell utaznia…

Alternatív magyar cím: Nyomozás: a vadászat elkezdődött 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Suneel Darshan
  • Írta: Suneel Darshan, Robin Bhatt 
  • Szereplők: Rakhee Gulzar, Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Pooja Batra, Kabir Bedi, Raj Babbar, Suresh Oberoi, Shakti Kapoor, Gulshan Grover, Dalip Tahil, Ashish Vidyarthi, Sharat Saxena, Rami Reddy, Arbaaz Ali Khan, Rakesh Bedi

2 comments on “Talaash: The Hunt Begins… (2003)

  1. Megnéztem a másik Talaasht (2012) is, bár a két filmnek semmi köze egymáshoz. A Talaash szó szerint nyomozást jelent, ezért hasonlít a két filmcím.
    Ez a film bosszúhadjárat, a jobbik fajtából. Askhay Kumar a komolyabbik énjét vette elő, amikor csak figyel és kívülállóként viselkedik, akkor van elemében igazán. Kareena Kapoor nagyon jól játszik mellette, egyrészt az elkényeztetett gazdag lányt, aki kemény leckét kap, másrészt a szerelmest, akit levegőnek néznek.
    Ami csalódást keltett, a verekedős jelenetek. Szerintem a koreográfus leitta magát. Legalábbis semmi komolyabb dolga nem akadt Akshay Kumarnak, ezeket a lépéseket egy előképzettség nélküli színész is simán eljátszhatta volna. Egyedül az utolsó tömeges összecsapás (a homokkal fedett aréna) alatt láttam meg azt, hogy van harcművészeti múltja. Szabályosan vérzett a szívem, hogy sima csihi-puhira kényszerítették.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük