Talaash: The Answer Lies Within – A nyomozás – Egy rejtély részletei (2012)

Egyik este Mumbaiban a sikeres színész, Arman Kapoor kocsija belehajt az Indiai-óceánba és a bollywoodi filmcsillag életét veszti a balesetben. Az ügy kivizsgálására Surjan Singh Sekhawat nyomozót jelölik. Az előzetes vizsgálatok alapján arra a következtetésre jut, hogy a sztár halála összefüggésbe hozható egy zsarolási üggyel. A nyomozás során összeismerkedik Rosie-val, egy fiatal prostituálttal, és Rosie fesztelensége és érzékisége magával ragadja a rendőrt. A férfinek saját lelki problémáival is meg kell küzdenie, mivel a feleségével nemrég vesztették el egyetlen fiukat. A nyomozás során azonban egyre rejtélyesebbé válik az ügy, amely örökre megváltoztatja és összeköti ezeknek az embereknek az életét.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Reema Kagti

  • Írta: Farhan Akhtar, Anurag Kashyap

  • Szereplők: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Nawazuddin Siddiqui, Rani Mukerji, Rajkummar Rao, Ashraf Ul Haq, Subrat Dutta, Shernaz Patel, Jineet Rath, Shivani Tanksale, Aditi Vasudev, Vivan Bhatena, Sheeba Chaddha, Rajshri Deshpande, Vikas Shrivastav

2 comments on “Talaash: The Answer Lies Within – A nyomozás – Egy rejtély részletei (2012)

  1. Az a fura, hogy a jegyzeteim szerint ehhez a filmhez már írtam kritikát, de nem találom. Valami rémlik a szövegből, de nem emlékszem pontosan.
    Mindenesetre Aamir Khan és Kareena Kapoor legjobb filmjei közé raktam, mert az alapjában véve különös rendőrségi nyomozás (ok nélkül zuhannak a kocsijukkal az emberek a tengerbe, egy olyan helyen, ahol ez nem történhet meg), egészen misztikus irányt vesz. Aamir Khan, a fiát gyászoló rendőr szerepében meglepően eszköztelen, és éppen ettől tragikus, míg Kareena Kapoor a titokzatos prostituált eljátszásával egészen más színt visz a filmbe.
    Mellettük Rani Mukerji az, aki tőle még nem látott alakítással olyan nyomasztó, és súlyos fájdalmat ad, amely drámai keretbe foglalja a történetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük