Table No. 21 (2013)

Vivaan és Siya egy gyönyörű utazást nyer a Fiji szigetekre. Ott találkoznak Mr. Khannal, aki milliókat ígér nekik, ha részt vesznek egy valóság showban, a „Tell all truth” játékban. Vivaan és Siya a játék folyamán rájönnek, hogy az egyedüli tét, a túlélés, mert a játszma életre-halálra megy.

Alternatív magyar cím: 21-es asztal

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Aditya Datt

  • Írta: Gajendra Verma, Amar Mohile

  • Szereplők: Paresh Rawal, Rajeev Khandelwal, Tina Desai, Dhruv Ganesh, Asheesh Kapur, Hanif Hilal, Gulam Gouse Deewani, Ankit, Sumit Rana, Inderjeet Singh Sagoo, Niketa Agarwal, Sana Shaikh, Monica, James, Sangesh

3 comments on “Table No. 21 (2013)

  1. Nem igazán kedvelem a thrillereket, erről meg tuti lehetett tudni, hogy az, mégis odaragasztott a székemhez. Elsősorban Paresh Rawal játéka miatt, aki már az OMG Oh, My God! filmben is szuggesztív alakítást nyújtott. Ott kisember volt, aki beperelte Istent, itt meg egy milliomos, aki Istent játszik. Annyira félelmetes volt az udvarias mondataival, a lehengerlő stílusával, ahogy a fiatal párt fokozatosan rávette, hogy adják fel addigi énjüket, és egyre gonoszabb feladatokba hajszolta bele őket, hogy nem kérdőjeleztem meg, miért is teszi az ifjú pár azt, amit. Rajeev Khandelwal (nálam elsőfilmes) és Tena Desae (figyelem! játszott a Keleti nyugalom – Marigold Hotel című angol moziban) könnyedén felveszik vele a ritmust, és ugyanolyan professzionális alakítást nyújtanak, mint Rawal.
    Mondom, nem szeretem a thrillereket, mert kiráz a hideg tőlük, de van néhány, amely a puszta félelemkeltésnél többet nyújt, ez a film is közéjük tartozik.

  2. Egyet kell értenem az előttem szólóval – de azért ne felejtsük el Dhruv Ganesh nevét megemlíteni! Alapból a legjobb színész (nem csak Indiában); kár, hogy korai halála miatt csak hat filmje van – már amennyire van. (A Boyss Toh Boyss Hain neten sem található meg, a Hello/Goodbye szintén nem – ráadásul az nem szerepel sem az ő, sem pedig a filmet rendezőként jegyző Abhimanyu Ray filmográfiáiban…)
    Bocs, ha kicsit sok voltam, de Dhruv Ganesh számomra a legnagyobb…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük