The Other End of the Line – A vonal másik végén (2008)

Granger Woodruff (Jesse Metcalfe) amerikai reklámszövegíró egy hotellánc kampányán dolgozik. Priya (Shriya Saran), a modern gondolkodású, fiatal indiai lány egy amerikai bank Mumbaiba helyezett telefonközpontjában dolgozik. Amikor Grangernek ellopják a bankkártyáját, Priya lesz az ügyintézője, és a hosszú beszélgetések alatt lassan megtetszenek egymásnak. Granger személyes találkozónak álcázott randit ajánl Priyának, aki úgy dönt, minden félretett pénzét felteszi élete legnagyobb kalandjára, és Amerikába utazik.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: James Dodson

 • Írta: Tracey Jackson

 • Szereplők: Jesse Metcalfe, Shriya Saran, Anupam Kher, Austin Basis, Larry Miller, Michael Chen, Nouva Monika Wahlgren, Sara Foster, Harry Key, Tara Sharma, Sushmita Mukherjee, Jai Thade, Kiran Juneja, Suhita Thatte, Avantika Akerkar

2 comments on “The Other End of the Line – A vonal másik végén (2008)

 1. Bevallom őszintén, hogy csak egyszer bírtam végignézni, nem is a nagyon rossz kópia miatt, hanem a rettenetes kivitelezés miatt. Egyszerűen nem volt meg az a plusz, amiért a telefonon keresztül működött volna a szerelem. Call center operátor vagyok, tudom miről beszélek.
  Ha ilyen típusú szerelemről jó filmet kellene ajánlanom, akkor az az American Daylight (2004) lenne, amit az HBO 2006-ban mutatott be feliratosan Tranzakciók címmel. Amerikai film, de félig Indiában játszódik, az alapsztori ugyanaz. Egy indiai call center operátor, és egy brit könnyűzenei mogul között szövődő szerelem a telefonon keresztül. Ebben viszont teljesen hihető sztori segít, és a kivitelezés is sokkal ésszerűbb és logikusabb.
  Bevallom őszintén, nekem egy agyonhasznált videokazettán van meg, és képtelen vagyok levadászni a filmet, a neten sehol sem találni. Úgy tűnik senki sem csinált belőle TV-ripet.
  Pedig két kedvencem is szerepel benne: Nick Moran (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) és Koel Puri (Amal, Rock On!).
  Ennek a filmnek akármilyen állapotban örülnék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük