The Maharaja’s Daughter – A Maharadzsa lánya (1994)

Az indiai származású Messua Shandar medika Montrealban. A gyönyörű nőbe beleszeret a helyi rendőr, Patrick O’Riley és a szerelmesek eljegyzik egymást. Egyik nap Messua meglátogatja édesapját Indiában. Hazájában kiderül, hogy a gazdag Chandragupta rádzsa érdeklődik iránta, de Messua visszautasítja a férfit és visszatér Kanadába a vőlegényéhez. A féltékeny rádzsa bosszúból elrabolja a nőt. O’Riley szerelme keresésére indul. A nyomok Indiába vezetnek: a rendőr rájön, hogy menyasszonya a leggazdagabb maharadzsa lánya és a trón várományosa. A sors állandó megpróbáltatásai ellenére nem hagyja abba a nő keresését.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Burt Brinckerhoff

  • Írta: Sergio Donati, Luciano Donati

  • Szereplők: Bruce Boxleitner, Hunter Tylo, Kabir Bedi, Tony Lo Bianco, Jeto Sanjana, Burt Young, Gerson Da Cunha, Robert Costanzo, David Brandon, Allen Altman, Cas Anvar, Andreas Apergis, Sulabha Arya, Rakesh Awashti, Thor Bishopric

2 comments on “The Maharaja’s Daughter – A Maharadzsa lánya (1994)

  1. Jó volt egy kicsit nosztalgiázni, végül is most már 20 éves ez a minisorozat, nagyon régen láttam a tévében. Az is igaz, hogy már akkor sem hagyott bennem túl mély nyomokat. Túl művi, túl csinált, túl hihetetlen, túl kalandos, és túlságosan kevert. Egyrészt próbált meríteni az indiai kultúrából, csak éppen a gyökereket nem értette meg. Az, hogy feltesz egy bindit egy női homlokra, még nem tesz valakit hinduvá. Az, hogy száriba bújtatja a nőket, még nem mutatja meg a valódi hagyományokat. Az, hogy valaki elhunyt feleségét fedezi fel valaki másban, még nem mutatja meg a reinkarnáció lényegét. Szóval én leginkább elégedetlen vagyok ezzel a filmmel. A főhős idétlenül fickós, és a legkevésbé sem igazi zsaru, a hercegnő meg nem igazán hercegnő. Ami még nem lenne baj, de nem derül ki, hogy miért nem az. Eh, csak locsogok, tulképp retro 4 óra volt, de inkább csak időpazarlás. Már akkor sem tetszett, és most sem. De lehet, hogyha megnézném a Sandokant (amit gyerekként imádtam), nem tetszene az se.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük