Vaah! Life Ho Toh Aisi! – Otthon (2005)

Aditya Verma (Shahid Kapoor) Mumbaiban, egy kastélyban él népes családjával, ahol elhunyt bátyja gyermekeiről is ő gondoskodik. Velük lakik még testvére, az alkoholproblémákkal küzdő Sunil (Mohnish Behl), sógornője, nővére, valamint nagymamája. De Aditya az egyetlen pénzkereső. Éppen az esküvőjét tervezi Priyával (Amrita Rao) amikor valakit megment egy autóbalesettől, ő maga viszont belehal a sérüléseibe. A túlvilágon a jószívű Halál Istene, Yamraj (Sanjay Dutt) lehetővé teszi számára, hogy visszamenjen a földre, mint egy szellem, hogy megakadályozza a gonosz nagybácsi tervét, aki el akarja árverezni a család feje fölül a kastélyt.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mahesh Manjrekar

  • Írta: Mahesh Manjrekar, Kiran Kotrial

  • Szereplők: Shahid Kapoor, Amrita Rao, Sanjay Dutt, Arshad Warsi, Satya Manjrekar, Suhasini Mulay, Prem Chopra, Sharat Saxena, Mohnish Bahl, Ektaa Bahl, Vivek Shaq, Upasna Singh, Rajat Bedi, Shweta Prasad, Ishaan Khattar

2 comments on “Vaah! Life Ho Toh Aisi! – Otthon (2005)

  1. Aranyos film volt, de semmi több. Shahid Kapoor a főszerepben, de inkább valaki másnak adtam volna. Képtelen volt úrrá lenni a görcsös megfelelni vágyáson, és kapkodáson kívül nem sok mindent láttam tőle. Ellenben Sanjay Dutt, aki zsémbes Istent játszott, már nagyon is ott volt a szeren. Végre egy olyan istenkép, amit el is tudok hinni. Istent ugyanolyan hétköznapi gondok gyötrik, és tele van a hócipője mindennel, ráadásul zugivó, aki reménytelenül és javíthatatlanul romantikus, emiatt zsarolható. Ebből az irányból frappáns volt a film, amúgy maga a történet egyrészt elhanyagolható, másrészt hatalmas kráterek tátongtak benne. A többi szereplő meg említésre sem méltó, még Amrita Rao, vagy Arshad Warshi sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük