U Me Aur Hum (2008)

Az első alkalom, amikor Ajay meglátta Piát, italokat szolgált fel. Akkora hatással volt rá, mint az alkohol, a fejébe is szállt. Bár civilben jónevű pszichiáter volt, de az ismerkedést itt rettentően elrontotta.

Alternatív magyar cím: Te, én és mi 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Ajay Devgn

  • Írta: Robin Bhatt, Ajay Devgn

  • Szereplők: Ajay Devgn, Kajol, Sumeet Raghvan, Divya Dutta, Isha Sharvani, Karan Khanna, Aditya Rajput, Anita Wahi, Hazel Croney, Aumckar, Shyam Adhatrao, Ramu Bashyal, Adhir Bhatt, Robin Bhatt, Richa Bhattacharya

2 comments on “U Me Aur Hum (2008)

  1. A Kajol-Ajay Devgn házaspár bár 1999 óta házasok, és 1992/1991 óta forgatnak, előbbi 35 utóbbi 97 filmszereppel egészen mostanáig (oké, Kajol két terhesség miatt hosszú éveket kihagyott, viszont ellentétben az indiai szokásokkal visszatért a filmvászonra, nem vonult vissza végleg) összesen csak nyolc filmjük közös (mégpedig: Toonpur Ka Superrhero, U Me Aur Hum, Raju Chacha, Dil Kya Kare, Pyar To Hona Hi Tha, Ishq, Gundaraj, Hulchul). Ezek egyike a fenti film, ami meglehetősen érdekes történet egy házasság csaknem harminc évéről.
    Egyértelműen Kajol játékára épül a sztori, hiszen egy meglehetősen szokatlan tünetet, a fiatalkori Alzheimer-t kellett előadnia hitelesen. Mivel Ajay magára vállalta a forgatókönyvet és a rendezést, az ő játéka nem lett annyira kidolgozott, ennek ellenére kettősük hihetetlenül széles skáláját mutatja be a párkapcsolati problémáknak.
    Azért akinek a film nézése közben beugrik a Szerelmünk lapjai (The notebook) az ne lepődjön meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük