Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010)

Egy feltörekvő filmrendező megjárja a fellegeket és a mélységet is, amikor beleszeret egy ortodox katolikus nőbe, aki csak azt akarja, hogy barátok legyenek.

Alternatív magyar cím: Rajzold át a mennyországot 

Hindi változat: Ekk Deewana Tha (2012)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Gautham Menon

  • Írta: Gautham Menon

  • Szereplők: T.R. Silambarasan, Trisha Krishnan, Ganesh, Raja Krishnamoorthy, Babu Antony, Uma Pathmanabhan, Lakshmi Ramakrishnan, Samantha Ruth Prabhu, Naga Chaitanya Akkineni, K.S. Ravikumar, Trisha Alex

2 comments on “Vinnaithaandi Varuvaayaa (2010)

  1. Hát igen, láttam a különbséget. Megnéztem a Ekk Deewana Tha (2012) eredeti tamil verzióját, és itt az érezhető többlet. Szinte semmiben sem tér el, ugyanazok a karakterek, ugyanazok a dialógok, ugyanazok a díszletek (vagy hasonló), némi helyszínbeli eltérés (a srác Amerikában forgatja a filmjét), és teljesen más a befejezés. Ami ráadásul elfogadhatóbb is. Legalábbis szerintem.
    És a színészek játéka. Na, itt a nagy különbség! Silambarasan Rajendar sokkal jobban előadja azt, amit Prateiktől is elvártam volna, de a srác azért nem volt olyan rossz. Ami igazán ennek a filmnek a javára dönti a mérleget, az a női főszereplő. Merthogy róla szól minden, a srác álmai, az általa rendezett film, az ő döntései, vagy döntésképtelensége, ezek mind ezerszer súlyozottabbak a filmben, mint a többi szereplő. És hát, mit tagadjam Trisha Krishnan sokkal inkább tudja, hogyan kell egy ennyire összetett szerepet eljátszani, mint Amy Jackson, akinek a háta mögött mindössze egyetlen film állt, tapasztalata tehát nem nagyon volt.
    Akárhogy nézem, de mindenképpen a tamil verzió nyert. Már csak a zene miatt is; A. R. Rahman.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük