Vicky Donor (2012)

Dr. Baldev Chaddha elismert meddőségi specialista, aki spermadonor szolgáltatást üzemeltet. Ügyfeleinek elsőosztályú spermát kínál. Sajnos mostanában rájár a rúd, a beültetések több esetben járulnak sikertelenséggel, mint sikerrel. Egyetlen megoldás van a problémára: új donorra lesz szükség. Vicky Arora fiatal, jóképű fiú, akinek anyja egy szépségszalont üzemeltet. Bár ő egyetlen gyermek, családja rendkívül termékeny felmenőkkel is rendelkezett. Vicky-nek nincs munkája, pénzre viszont szüksége lenne. A doktor elsőre felfigyel a fiúra, és követni kezdi, hogy ellenőrizze, életvitele megfelel-e annak, hogy spermadonor lehessen. Minden klappol. Vicky elsőre nem akar kötélnek állni, irtózik az ötlettől, hogy spermadonor legyen, az orvos azonban meggyőzi őt, hogy így kell tennie. A fiú randijai eközben nem sikerülnek jól, amint megtudják, mivel foglalkozik, minden lány lepattintja őt. Ő pedig beleszeret a gyönyörű Ashima Royba, a csinos bankalkalmazottba, de kérdés, ennek a lánynak bevallhatja-e az igazságot.

Alternatív magyar cím: Vicky, a donor 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Shoojit Sircar

  • Írta: Juhi Chaturvedi

  • Szereplők: Ayushmann Khurrana, Yami Gautam, Annu Kapoor, Dolly Ahluwalia, Tarun Bali, Krishna Singh Bisht, Jayanta Das, Kamlesh Gill, Puja Gupta, Bhupesh Pandya, Inder Pal Singh

2 comments on “Vicky Donor (2012)

  1. Nagyon tetszett, friss, fiatalos szemléletű film volt, ahol a modern városi élet stresszes hajszájának következményei ugyanúgy megtapasztalhatók, mint itt Európában (meddőség, kevés spermaszám, gyermektelenség, évekig tartó kezelés stb.).
    A szereplők mind ismeretlenek voltak, új arcokat láttam, nem a megszokott hindi filmcsillagokat (a végén item-songban feltűnik a filmproducerként bemutatkozó John Abraham, de az nem számít).
    A lassan felépítkező történet, a nagyon részletesen bemutatott család (Vicky családja), és az ő életük tökéletes keresztmetszetét alkotta a mai India középosztályát, a feltörekvő kisvállalkozót, a csonka családot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük