Velayudham (2011)

Egy televíziós újságíró, Bharati (Genelia D’Souza) néhány kollégájával keresztes háborút vív, hogy leleplezzék a korrupció egészen magas helyekre is eljutó vadhajtásait. Súlyos árat fizetnek érte, barátai meghalnak, ő maga kómába esik. De még az akcióban sikerül egy képzeletbeli hőst alkotnia, akinek a Velayudham nevet adja. Eközben egy vidéki kis faluban a helyi tejesember, Velayudham (Vijay), élete saját kishúga körül forog, bár a falu szépe, Vaidehi (Hansika Motwani) odáig van érte. Mikor Velu felutazik kis családjával Chennaiba, hogy elrendezze húga házasságának anyagi kérdéseit, a véletlenek fura összjátéka miatt összetévesztik a hős Velayudhammal.

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: M. Raja

  • Írta: M. Raja, D. Suresh

  • Szereplők: Vijay, Genelia D’Souza, Hansika Motwani, Saranya Mohan, Santhanam, Abhimanyu Singh, Vincent Ashokan, Rajendran, Sayaji Shinde, R. Pandiaraajan, M.S. Bhaskar, Soori, Pandi, Kadhal Thandapani, Ilavarasu

2 comments on “Velayudham (2011)

  1. Gondoltam a Pokkiri után megnézem a másik Vijay filmet, mert aranyos a fickó, és egészen jól játszik.
    Hát folytak a könnyeim a röhögéstől. Pedig borzalmasan komor jelenetekkel kezdődik a film, egészen elkámpicsorodtam tőle. De aztán megjelenik Velu (Vijay), aki végigkergeti a falun húga kedvenc csirkéjét, és közben mindent leamortizál. A jelenetet már láttam a Singh is Kinngben Akshay Kumar előadásában, az szintúgy ilyen vicces volt, csak ott a film volt csapnivaló. Itt viszont a film is klassz volt. Érdemes végignézni, mert nem nagyon vannak üresjáratok, Velu rettentően vicces figura, de amikor igazán tétje van a dolognak, akkor tud iszonyatos is lenni. Többször elő is kell vennie a véresebbik énjét, amikor sorozatosan terrortámadásoktól kell megvédenie Tamil Nadut.
    Van néhány elképesztően jó trükkfelvétel is, például a vonatjelenet, ott a szám tátvamaradt. És akárki találta ki az akciók koreográfiáját, nagyon csavaros esze van, igyekezett új figurákat hozni, hogy ne legyen az unalomig ismételt lépésekkel tele. Szép teljesítmény!
    Tecc!
    Ja, Genelia D’Souza első igazán komoly szerepe. (Bevallom én neki szurkoltam)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük