Yamla Pagla Deewana (2011)

A film kezdődik Kanadában, folytatódik Benáreszben, majd véget ér Pandzsábban. Az apa-fia páros Dharam Singh (Dharmendra) és Gajodhar Singh (Bobby Deol) a legnagyobb szélhámosok Benáreszben és környékén. Boldog és szerencsés életük mindennapjai a folyamatos piálás és a gyanútlan emberek lehúzása között telik el. Az egyetlen bökkenő, hogy a tökéletes és hírhedt páros életébe betoppan egy nem várt fejlemény, mégpedig Paramveer Singh Dillon (Sunny Deol) képében.

Alternatív magyar cím: Őrült, bolond, holdkóros 

Második rész: Yamla Pagla Deewana 2 (2013)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Samir Karnik

  • Írta: Jasvinder Bath

  • Szereplők: Sunny Deol, Dharmendra, Bobby Deol, Anupam Kher, Johny Lever, Mukul Dev

2 comments on “Yamla Pagla Deewana (2011)

  1. Nagyon jól szórakoztam rajta, pedig alapjában véve annyira nem vagyok oda a Deol testvérekért. Viszont ebben a filmben azt csinálták, amihez a legjobban értenek. Sunny Deol (Paramveer Singh Dhillon) verekedett, mint valami szikh Bud Spencer, Bobby Deol (Gajodhar Singh) pedig mindenkit átvert, akinek egy kis pénze van. Apjuk közös, csak éppen nem tudnak róla, Dharmendra (Dharam Singh) aki a 70-es 80-as évek szívtiprója volt Amitabh Bachchan mellett, most már inkább jóképű, és kissé kicsapongó apákat alakít, és még mindig odaüt, ha kell. A film első fele a testvérek egymásra találásáról szól, a másik fele meg Gajodhar házasságának összehozásáról. Az első fele az átverős bizniszben teljesedik ki igazán, a másik fele viszont tipikus hogyan-kerüljünk-még-annál-is-nagyobb-zűrbe-mint-amilyenben-most-vagyunk féle mozi, ráadásul 10 percenként foghatjuk a fejünket, a nyakatekert történetvezetésen.
    Szóval nevetni leginkább a második részen lehet, de ott aztán nagyon. Még akkor is, ha némelyik poén elcsépelt, ennek ellenére olyan aranyosan oldják meg, hogy muszáj nevetni rajta.
    Most megyek, és megnézem a második részt is. Kíváncsi vagyok, ott mi lesz a sztori…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük