Yamla Pagla Deewana 2 (2013)

A külföldön élő, bankban dolgozó Paramveer Singh Dhillon (Sunny Deol) továbbra is egy szikh Bud Spencer, és ha elüvölti magát, mint egy oroszlán, akkor ott kapaszkodjon mindenki! Sajnos abban a téves hitben él, hogy apja és öccse megjavultak, és jó útra tértek, virágot árulnak. Holott nem, éppen életük legnagyobb dobására készülnek, Benáreszből egyenesen Londonba mennek, hogy átverjék az ottani leggazdagabb indiait, Mr. Khannát. Csakhogy a bank is odaküldi Paramveert, éppen Mr. Khannához.

Alternatív magyar cím: Őrült, bolond, holdkóros 2 

Első rész: Yamla Pagla Deewana (2011)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sangeeth Sivan

  • Írta: Jasvinder Bath, Lynda Deol

  • Szereplők: Dharmendra, Sunny Deol, Bobby Deol, Neha Sharma, Kristina Akheeva, Annu Kapoor, Johnny Lever, Sucheta Khanna, Aidan Cook, Anupam Kher, Brian Woodward, Mukul Dev, Gurbachchan Singh, Amit Bathija, Dharminder Shoker

2 comments on “Yamla Pagla Deewana 2 (2013)

  1. Ugyanaz, csak pepitában. Az alaphelyzetet meghagyták, azaz külföldön élő (ezúttal Skóciában, és nem Kanadában) bankban dolgozó Paramveer Singh Dhillon (Sunny Deol) továbbra is egy szikh Bud Spencer, és ha elüvölti magát, mint egy oroszlán, akkor ott kapaszkodjon mindenki! Sajnos abban a téves hitben él, hogy apja és öccse megjavultak, és jó útra tértek, virágot árulnak. Holott nem, éppen életük legnagyobb dobására készülnek, Benáreszből egyenesen Londonba mennek, hogy átverjék az ottani leggazdagabb indiait, Mr. Khannát. Csakhogy a bank is odaküldi Paramveert, éppen Mr. Khannához.
    Ezúttal a szupererős szikh nőtlen, sőt anyut is kifelejtették a sztoriból (de mókásan utalnak az előző filmre, amikor a papa sóhajtva azt mondja: Olyan bonyolult a történetünk, hogy már egy egész estés filmet is csináltak belőle :D).
    Dharmendra (Dharam Singh Dhillon / Dharam Oberoi / Yamla Baba) megint brillírozik, a javíthatatlan csaló szerepe abszolút fekszik neki. Aki viszont tényleg meglepett, az Bobby Deol (Gajodhar Singh Dhillon / Prem Oberoi / Q. Oberoi) három különböző karakterhez tényleg felnőtt. Csillagos ötös! Kellemes meglepetés volt Neha Sharma (Suman Khanna), szeretem őt, kár, hogy nem sok lehetőséget adnak neki (Chirutha, Teri Meri Kahaani). Kristina Akheevának (Reet Khanna) viszont ez a debütálása, kíváncsi vagyok, hogy ez lehetőséget ad-e neki a továbblépésre.

    És persze nagyon tetszett Einstein!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük