Yaadein… – Emlékek (2001)

Raj Singh Puri egyszerű üzletember, aki felesége halála óta egyedül neveli három lányát. Legjobb barátja a dúsgazdag üzletember, L.K. Malhotra, akinek fiát, Ronitot saját fiaként szereti, Ronit pedig Raj-t nemcsak fogadott apjának, hanem legjobb barátjának is tekinti. Így amikor Ronit házassági ajánlatot kap az egyik leggazdagabb Amerikában élő indiai családtól, Ronit szülei Raj-t kérik meg, hogy szervezze meg a házasságot és beszélje rá Ronitot a frigyre. Raj azonban nem tudja, hogy időközben Ronit és az ő legkisebb lánya egymásba szerettek…

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Subhash Ghai

 • Írta: Subhash Ghai

 • Szereplők: Jackie Shroff, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor, Amrish Puri, Himani Rawat, Kiran Rathod, Anang Desai, Supriya Karnik, Avni Vasa, Madan Joshi, Suman Dutta, Suhaas Khandke, Rajan Kapoor, Jennifer Kotwal, Rahul Singh

4 comments on “Yaadein… – Emlékek (2001)

 1. Aranyos film volt, csak egy kicsit túl hosszú. Talán, mert a dalok annyira nem jöttek be, egyik sem tetszett igazán. A táncok már inkább. Hrithik Roshan meg igazán mókás arcokat tud vágni, amikor Jim Carrey-t utánozta, ott majd megpukkadtam a nevetéstől. A sztorival voltak gondjaim, szegény Kareena Kapoor szerepét írták meg a legpocsékabban. Ebből egyszerűen nem tudott jól kijönni. Az iparmágnások neveinél meg beugrott a Ready. A JK Malhotra és LK Malhotra nevet Salman Khan családja használta, amikor milliárdosoknak adták ki magukat.
  Az indiai ház sokkal jobban tetszett, barátságosabb volt, és tágasabb. Az angol ház nem igazán tűnt otthonnak. De ezek apróságok. A filmet egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 2. Na ez az a film, amit senkinek se ajánlok, borzasztó vontatott, gagyi párbeszédek és zenék, Kareena a legrondább és legtehetségtelenebb az összes indiai színésznő közül, egyetlen (bamba-morcos) arckifejezést tud csak, azt is arrogánsan, semmi kémia (szerelmes történet), de ezt már a K3G-ben is láttam tőle, nem lepett meg.
  A feléig bírtam kínlódva, pedig rá vagyok most kattanva ezekre a filmekre.

  Millió ennél jobb film készült Bollywoodban, Hrithikkel és a többiekkel.
  Szóval ne nézzétek meg! Sorry.

 3. Borzalmas rossz ez a film, igaza volt az előttem írónak, ezt csak kínlódva lehetne megnézni, mert én is imádom az indiai filmeket és más sokat megnéztem, de ez valami förmedvény”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük