Yuvvraaj (2008)

Deven Yuvvraaj (Salman Khan) egy feltörekvő énekes, aki szerelmes Anushkába (Katrina Kaif), de ezt a lány apja Dr. Banton (Boman Irani) a gazdag orvos nem nézi jó szemmel. Mivel Deven nem tartja a kapcsolatot a családjával így az újságokból értesül arról, hogy a milliárdos édesapja elhunyt. Deven megállapodást köt Dr. Bantonnal, hogy 40 napon belül milliárdos lesz. A gazdagság megszerzéséhez érzelmi hullámvasúton kell végig utaznia, amikor újra találkozik a két öccsével Gyanesh-el (Anil Kapoor) és Danny-vel (Zayed Khan) akiket 12 éve nem látott. Édesapjuk a végrendeletében minden vagyonát a szellemi fogyatékos bátyjukra Gyanesh-re hagyta, ami nagy elégedetlenséget, és meglepetést okoz az egész család számára.

Alternatív magyar cím: A Yuvvraaj fivérek 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Subhash Ghai
  • Írta: Subhash Ghai, Sachin Bhowmick
  • Szereplők: Salman Khan, Anil Kapoor, Zayed Khan, Mithun Chakraborty, Katrina Kaif, Boman Irani, Bhupinder Singh, Aushima Sawhney, Sulabha Arya, Aimee Maghera, Jaqueline Garewal, Shyam Mashalkar, Anjan Srivastav, Aparna Kumar, S.J. Anand

2 comments on “Yuvvraaj (2008)

  1. Nem tudom, hogy a filmmel mit akart mondani Subhash Ghai, mert én nem értettem. Ha tanmesét a testvéri szeretetről, akkor elég gyengén sikerült. Legalábbis sem Salman Khan, sem Zayed Khan nem volt elég meggyőző nekem, hogy megváltoztak, és testvérükként szeretik az idióta Gyanesht alakító Anil Kapoort, az egyetlent, akinek a játékával ki voltam békülve. A szellemileg nem teljesen ép (elhangzik, hogy autista, de ahhoz nem eléggé bezárkózott), de zseniális énekes eljátszása szerintem rögtön a horgára akasztotta a színészt, ki ne akarna Esőember lenni? Az ő jelenetei nagyszerűek voltak, még a hülye dialógok sem rontották el. Salman szerepe is jó lett volna, de bűnrossz szövegeket adtak a szájába. Ezt senki sem tudta volna hihetően előadni. Zayed Khan meg akkor volt igazán topon, amikor a teljesen összezavarodott ex-playboy szerepében totális identitászavart kellett előadnia, ott kifejezetten tetszett a játéka.
    Hozzájuk képest Katrina Kaif pocsék volt, nem áll jól neki a szende leányzó szerepe. ha vadóc, vagy teljesen hétköznapi csajt kell alakítani, akkor oké, de itt teljesen semmitmondó volt. Bár meg kell dicsérnem, mert nem csak úgy tett, mintha zenélne, hanem tényleg játszott a hangszerén.
    Szegény Boman Irani meg nem tudott többet vinni a szerepébe, mint amit megírtak neki, még egy fél vicces mondatot sem kapott. Komolyan sajnáltam.
    Az ötlet jó, a kivitelezés rossz, és nem a színészek tehetnek róla, hanem a rendező. Csalódtam Subhash Ghaiban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük